ESMA Logistics B.V.

Logistiek partner voor warehousing, luchtvracht, zeevracht en truck vervoer.

ESMA Logistics is een efficiënt, betrouwbaar en vooral flexibel expediteur, en beschikt over een 35-jarige ervaring in het vervoeren van materialen over de hele wereld. Het bedrijf vormt een essentieel onderdeel van ESMA International en meer en meer ook voor derden en kan materialen in eigen magazijn verzamelen, vervolgens vervoeren per luchtvracht, zeevracht en over de weg. De communicatielijnen zijn kort en het bedrijf is ideaal gesitueerd in  Amsterdam, op korte afstand van luchthaven Schiphol en de zeehavens van Amsterdam, Rotterdam en Antwerpen.

"Laat ons uw vracht vervoeren. U zult versteld staan!"
 

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom

SPECIALE TRANSPORTEN

ESMA Logistics regelt dagelijks transporten voor haar klanten naar alle uithoeken van de wereld. De aard van haar klanten maakt het regelmatig noodzakelijk om via luchtvracht grote zendingen te vervoeren, zoals grote en zware (aandrijf) assen die soms wel vele tonnen wegen, omdat het essentieel is dat deze onderdelen snel op locatie aankomen om spoedreparaties uit te kunnen voeren. Kort geleden heeft ESMA Logistics met succes een transport uitgevoerd waarbij 6 meter lange buizen per luchtvracht vervoerd zijn naar een klant in het Midden Oosten. Om schade aan de zending te voorkomen en om zeker te zijn dat het volgens planning vervoerd zou worden, zijn de buizen verpakt in verstevigde houten kratten. Ook heeft ESMA Logistics het transport uitgevoerd van een compleet droogdok naar Afrika. En van grote  werf kranen van Amsterdam naar Dubai.

Naast alle speciale transporten die extra aandacht vereisen vanwege hun afwijkende maat of gewicht, zijn alle standaardzendingen uiteraard ook in goede handen bij ESMA Logistics.

Kortom: we zijn bekend met alle mogelijke vrachtafhandelingen en kunnen de juiste methode van verscheping kiezen om ervoor te zorgen dat de zending op de juiste  locatie aankomt binnen de gestelde tijd.

SERVICES

ESMA Logistics verzorgt de totale zending:​​

Het ophalen van materialen bij leveranciers, binnen heel Europa en zelfs daarbuiten.

 

Ingangscontrole en inspectie van ontvangen goederen​

 

Het opnieuw verpakken van de materialen overeenkomstig de eisen van de vervoersmaatschappijen (incl. voorschriften gevaarlijke goederen).

 

Douane uitklaring en beveiligingsonderzoeken ten behoeve van luchtvracht

 

Het verzorgen van de benodigde documentatie.​

 

Contact houden met de lokale logistieke partners om te verzekeren dat de zending op de juiste plek arriveert binnen de gestelde tijd.

 

​Het consolideren van zendingen.

 
 

CONTACT

ESMA Logistics B.V.
Kuiperbergweg 35
1101 AE Amsterdam
The Netherlands

+31 20 3121 350

@

“Efficiënte, betrouwbare en flexibele expediteur”
 
EIGEN MAGAZIJN

Het bedrijf heeft een eigen magazijn voorzien van een bovenloopkraan en een heftruck die tot 2,5 ton kan dragen. Daarnaast zijn alle voorzieningen aanwezig om zendingen te kunnen herverpakken volgens de eisen van de vervoersmaatschappijen en ontvangers.

ERKEND
LUCHTVRACHTAGENT

ESMA Logistics B.V. is opgenomen in de Europese database van erkende luchtvrachtagenten en bekende afzenders (RA/KC) en wordt hiervoor periodiek geïnspecteerd door de Koninklijke Marechaussee. Beveiligingsonderzoeken worden door ESMA Logistics B.V. zelf uitgevoerd en hierdoor wordt volledig grip gehouden op alle haar tijd kritische zendingen.